Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Intarzia Bútorművészeti Stúdió

Szép az, ami érdek nélkül tetszik. De ha ezt a mindennapokra lefordítjuk, az a szép, amivel szívesen vesszük körbe magunkat, jó érzéssel tölt el. Azok a kisebb nagyobb dísztárgyak, egyéb díszítések, amelyek körbevesznek minket, bár elsőre talán céltalanok, de megteremtik azt a környezetet, amitől az a lakás, amiben lakunk, az otthonunk, az az iroda, amiben dolgozunk, a sajátunk.

A Tiffany-Művészeti Fólia oldala nemcsak megmutatja, milyen is az, amikor már az ablakon keresztül beeső fény is hangulatot teremt, de segít abban, hogy mi magunknak is készítsünk ilyet.

A weblap harmóniája és színei tükrözik a vállalkozás tartalmát, miközben ehhez egy sablon oldalt használt a készítője. Igazi kisvállalkozási oldal, ahol elsősorban az értékes tartalom és az alkalmazkodó megjelenés az, amit a zsűri díjazott.

Nézd meg, ismerd meg, és ha tetszik, szavazz rá!

0 Tovább

Pályázati Hírek

Aki vállalkozik, az biztosan tudja, hogy számos olyan pályázati lehetőség létezik, amelyeknek céljuk az, hogy jobban pörögjön a cég, a gazdaság. De vajon mik az újdonságok? Mik a friss hírek? Nem éri meg lemaradni a pályázati lehetőségekről sem, de az is sokat segít, ha kicsit jobban vagyunk informálva ezen a területen.

Így különösen izgalmas a most bemutatandó szolgáltatás, a Pályázati Hírek oldala. Hiszen nemcsak pályázati értesítő szolgáltatás, de egyéb hírek is elérhetőek itt. Viszont mindezek mellett ez egy cégnek, az NLC Tanácsadói Csoportnak is a weblapja - ők ahhoz a megoldáshoz fordultak, hogy tartalom segítségével szereznek többek közt ügyfeleket. Vagyis a weboldaluk nem róluk szól, hanem arról a területről, amihez értenek.

Hasznos és ügyes megoldás, a zsüri ezen felül értékelte azt is, hogy a megjelenítés grafikai színvonala és az oldal átláthatósága is megfelelő.

Nézd meg, ismerd meg, és ha tetszik, szavazz rá!

0 Tovább

Fruitymagic - varázslatos gyümölcsök világa

Ebben a borongós őszben igazán felüdítő látvány a Budapest Bank Sikeres Honlap versenyének jelöltje, a Fruitymagic weboldal.

A szolgáltatás egy webáruház, ha szükségét árezzük annak, hogy gyümölcsöt együnk, akár 2-3 órán belül meghozzák azt. A zsűrít megfogta a weboldal színessége, használhatósága - és ötlete is. A kínálat több különböző módon is elérhető, logikus és felhasználóbarát módon kereshetünk a weboldalon. Világos az üzleti cél, a megvalósítást segíti a megjelenés.

Nézd meg, ismerd meg, és ha tetszik, szavazz rá!

0 Tovább

Felszállt a füst!

Ahogy igértük, a zsűri döntött, és kiválasztotta azt a tíz weboldalt, amikre a verseny második részében lehet szavazni. Nem volt könnyű dolgunk, sok nagyon színvonalas weboldal nevezett. De végül kialakult egy lista, amiben már egyet tudtunk érteni. A zsűri választott egy nyertes weboldalt is, ezen tíz weboldalon kívül, de annak a kilétét majd csak a verseny eredményhirdetésekor hozzuk nyilvánosságra.

A tíz weboldal neve és a szavazási lehetőség a Budapest Bank oldalán érhető el, erre tessék jönni! »»»

1 Tovább

Nyitva vagy?

Nagy kavarás van a naptárban, szombatból munkanap, hétfőből szombat, péntekből már nem is tudom, micsoda... te tudod, mikor van nyitva a céged, mikor kereshetnek az ügyfelek? Bár az igazi kérdés az: az ügyfeleid tudják, mikor vagy nyitva?

Itthon kb. 6 és fél millió ember internetezik. Az internetezők jelentős része, 85-90%-a az interneten keres mindenféle információkat. Mára ez lett a tudakozó, a különleges tudakozó, a cégtár és minden más, ahonnan információkat akarunk megtudni. Márpedig egy cég legautentikusabb információ forrása - vagyis az a hely, amit először megnéznek - a cég weboldala.

Akkor tehát felmerül a kérdés: a weboldaladról kiderül, hogy ezekben a napokban mikor vagy nyitva? Mikor jöhetnek az ügyfelek?

0 Tovább

sikereshonlap

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2012.11.09.
2012.11.08.

Utolsó kommentek