Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pixelgyár

Hogy mi készül egy pixelgyárban? Természetesen pixelek: grafikák. De ez a weboldal nem grafikákat készít, hanem megtanít arra, hogy hogyan kell webdesignt készíteni. Illetve reklámozza azt a képzést, amelyen ez megtanulható.

És milyen legyen egy webdesignos képzést hirdető oldal? Természetesen profi: szép, informatív és jól használható.

A zsűri igen szigorú szemmel nézte az oldalt, hiszen helyzeti előnnyel indult a többiekhez képest, de így is elfogadtuk: bekerülhetett az első tízbe.

Nézd meg, ismerd meg, és ha tetszik, szavazz rá!

0 Tovább

Boja Marianna

Van olyan eset, amikor valaminek az egyszerűsége a nagyszerűsége a Babi Biobolt weboldala nem akar több lenni, mint ami: egy boltnak a weboldala, hogy az interneten is megtalálhatóak legyen Babi néni gyógyfüvei.

Egy ilyen oldal esetében a tartalom és a frissesség az, ami fontos: mindig legyen aktuális és legyen érdekes a célcsoport számára. Ezeket az oldal megvalósítja, ráadásul olyan szinten, amivel kiemelkedett a mezőnyből.

A zsűri értékelte az oldal tartalmasságát és azt, hogy egy egyszerű sablon segítségével is hatékony megjelenést lehetett elkészíteni.

Nézd meg, ismerd meg, és ha tetszik, szavazz rá!

0 Tovább

Recorder

Zene, zene, zene, abból is a szórakoztató zene - és a hozzá kapcsolódó hírek. Erről szól ez a szolgáltatás, ami valójában egy hírszolgáltató oldal, blog formában.

Folyamatos frissülés, érdekes írások, egyedi hangvétel - ez az oldal hozza azokat az elvárásokat, amiket egy vertikális tartalomszolgáltatástól el lehet várni.

A zsűri értékelte a minőségi tartalmat, a sok látogatót - és mivel nem a formát értékelte, így a blogos megjelenést is.

Nézd meg, ismerd meg, és ha tetszik, szavazz rá!

0 Tovább

Első Magyar Online Energiaügynökség

Sokféle árösszehasonlító oldal van a neten, amelyek abban segítenek, hogy a lehető legolcsóbban, vagy a lehető legjobb feltételekkel tudjuk megvenni azt, amire szükségünk van. De ezek az oldalak jobbára termékekkel foglalkoznak, nem egyéb szolgáltatásokkal.

Pedig például energiára nagyon sokat fordítunk, és még többet fordítanak a cégek. Amióta részben liberalizált az energia piac, és a cégeknek lehetőségük van eldönteniük, honnan vegyenek áramot vagy gázt, azóta érdekes lehet ezen szolgáltatások összehasonlítása is.

Erról szól az EnergiaDiszkont.hu oldal is.

A zsűri értékelte az oldal áttekinthetőségét és a szolgáltatás eredetiségét is.

Nézd meg, ismerd meg, és ha tetszik, szavazz rá!

0 Tovább

Ügyvédbróker

Igen, keresésre ott van a Google, de vajon mindenki úgy van fönt az interneten, hogy meg is lehet találni? Vannak olyan szakmák, amik nem, vagy csak részben jelennek meg az interneten. Az ügyvéd szakma is ilyen, hiszen egyrészt korlátozott a lehetőségük a hirdetésre, másrészt egyfajta bizalmi munka is ez.

De ha ügyvédet keresünk, kell a fogódzó. Az ügyvédbróker pedig pont ilyen. Értékes és hasznos tartalom, ráadásul egy olyan megjelenítéssel, ami nemcsak felhasználóbarát, de alapvetően szép is.

A zsűri értékelte a jó felhasználói felületet és az okos ötletet is, így került a legjobb tízbe.

Nézd meg, ismerd meg, és ha tetszik, szavazz rá!

0 Tovább

sikereshonlap

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2012.11.09.
2012.11.08.

Utolsó kommentek